Skip to content
Home » Archives for June 2011

June 2011

Глутамин – същност, дозировка и ползи за здравето.

глутамин Глутаминът е най-често срещаната аминокиселина в нашето тяло, и се намира главно в мускулите – над 61% от скелетната мускулатура е съставена от глутамин,… Read More »Глутамин – същност, дозировка и ползи за здравето.

15 храни, които действат като естествени слабителни против запек (констипация).

авокадо Колко често ви се случва да страдате от запек(констипация)? Ако ви се случва често, тогава вие трябва да започнете да вземате активни мерки за… Read More »15 храни, които действат като естествени слабителни против запек (констипация).

Болест на Хашимото – симптоми, диагностициране и лечение.

цикличен процес на работа на щитовидна жлеза Какво е болестта на Хашимото?  Болестта на Хашимото е заболяване на щитовидната жлеза. Щитовидната жлеза се намира в… Read More »Болест на Хашимото – симптоми, диагностициране и лечение.

Най-добрите начини за премахване на татуировки.

татуировка на пеперуда Татуировките са траен символ на нашите емоции, вярвания, обичаи или страсти. Ако тези неща се променят, обаче, татуировките се превръщат в едно… Read More »Най-добрите начини за премахване на татуировки.

Съвети за справяне и облекчаване на ниско кръвно налягане(хипотония).

при хипотония пийте повече вода Високото кръвно налягане често е в центъра на вниманието, но много ниското кръвно налягане може също да бъде толкова опасно,… Read More »Съвети за справяне и облекчаване на ниско кръвно налягане(хипотония).

Домашни средства за лечение на Диабет.

син кръг-международен символ за диабет Основните средства за лечение на диабет включват използването на ябълков оцет, канела,  листа от манго, люцерна, карамфилово дърво(Syzygium cumini), ленено… Read More »Домашни средства за лечение на Диабет.

10 ползи за вашето здраве от отказването от пушенето на цигари.

изоставена димяща цигара в пепелник Пушенето е лошо за вашето здраве, но точно как отказването ще направи животът ви по-добър? Важни факти – какво се… Read More »10 ползи за вашето здраве от отказването от пушенето на цигари.

Лечение на махмурлук и полезни съвети.

алкохол-коктеил с черешка Силно главоболие, гадене, виене на свят, дехидратация: всеки, който някога е пил прекалено много алкохол много добре познава тези последствия. Алкохолът е… Read More »Лечение на махмурлук и полезни съвети.

Инсулт (мозъчен удар) – основни симптоми и информация.

мозъчен кръвоизлив Инсулт е силно нарушаване и загуба на мозъчните функции и способности, причинено от нарушено кръвоснабдяване на мозъка. Най-често причината за получаване на инсулт… Read More »Инсулт (мозъчен удар) – основни симптоми и информация.